Fiecare zi este un nou început!

sunset

Fiecare zi din viața noastră e un nou început, nu doar prima zi din an!

Se pot face rezoluții zilnice, nu doar la început de an. Fiecare zi e potrivită.
Ar trebui să considerăm fiecare zi ca și un nou început, mai bun, pentru o viață nouă mai bună și fericită. Ar trebui să transmitem sentimente de fericire și de anticipare zilnic pentru lucrurile extraordinare care ne așteaptă. Haideți să începem fiecare zi a anului, indiferent de circumstanțe, cu un zâmbet, cu speranțe și așteptari. Ar fi bine să confirmăm mereu obiectivele noastre, deciziile noastre, pentru noua viața fericită și plină de succes.

Dacă privim fiecare zi ca un nou început, ne simțim mai bine, mai plini de energie și motivați.

Oamenii fac des rezoluții pentru anul nou dar nu fac nimic pentru a le realiza sau nu fac nimic pentru ele și astfel închid aceste străzi. Acest lucru creează sentimentul de frustrare, nefericire și faliment.
Noi nu avem doar o singură șansă de a realiza ceea ce ne-am propus. Dacă nu am reușit să ne atingem obiectivul nu e necesar să așteptăm începutul noului an. Se poate face în fiecare zi!

Nu există limite pentru a lua noi decizii, a formula noi obiective, și nu există limite de timp pentru a începe ceva nou. Fiecare zi este începutul noii noastre vieți.
Este foarte important să urmărim și să ne interesăm de ceea ce am decis și ne-am promis. Ce sens are să decidem și să promitem fară să ne urmărim obiectivele?
Facem rezoluții pentru anul nou? Dacă le facem, încercăm să le realizăm? Dacă încep să se realizeze, se perseverează până la realizarea definitivă?
E simplu să faci rezoluții la anul nou sau sa iei orice altă decizie în altă perioadă a anului.

De multe ori sunt decizii luate în urma unei emoții.
Și totusi, oamenii pierd repede motivația și entuziasmul și continuă să trăiască la fel ca înainte, fară să facă nimic pentru a evolua.
Ne-am dori un fel de magie pentru a realiza ceea ce am promis și decis. În realitate magia există și este făcută din motivație, tenacitate, forță, voință și autodisciplină. Toate astea pot părea monotone și plictisitoare dar acestea sunt puterile ce pot schimba viața noastră, făcând-o interesantă, fericită și plină de satisfacții.
Motivația, perseverența, voința și autodisciplina pot fi chiar amuzante și ne pot da satisfacție și mulțumire dacă le dăm o șansă.

 ...................................................

Vrei si tu să începi parcursul de retrezire? Vrei să descoperi toate minciunile si iluziile care ti-au fost ascunse si înca nu îti permit să trăiesti o viată sănătoasa si fericită? Urmăreste Video-Cartea cea mai populară pe internet.