Cum să tratăm majoritatea bolilor cu apă!

masaru-emoto-water-crystal2

Multe persoane se încred încă în medicina clasică, alopată şi speră la însănătoşire asumând cantităţi exagerate de medicamente. Cu ajutorul numeroaselor studii, cercetătorii sunt tot mai tentaţi să creadă că există o modalitate mult mai eficientă, cu siguranţă mai naturală şi accesibilă. Fiecare din noi şi-o poate permite pentru că o avem în casele noastre.

Această “modalitate” se numeşte apă, substanţa fundamentală fără de care viaţa pe Pământ nu ar exista.

De foarte mulţi ani, cercetători din întreaga lume, realizează experimente extraordinare privind modificarea structurii apei. Să ni-l amintim pe marele Masaru Emoto, cu studiile şi experimentele sale, asupra conştiinţei apei. Cercetările lui sunt detaliate în cartea “Mesajele ascunse din apă”. Cartea a fost publicată în 1999 şi a declanşat numeroase reacţii în lumea ştiinţifică. Masaru Emoto a demonstrat că apa îşi schimbă structura sub efectul emoţiilor umane. Ca dovadă, în carte sunt publicate fotografii ale cristalelor de apă congelate imediat după ce au fost expuse acţiunii muzicii clasice, a cuvintelor cu mesaj pozitiv şi fotografii ale cristalelor ce au “ascultat” hard rock şi cuvinte răutăcioase cu un mesaj negativ. În primul caz, cristalele erau admirabile, având o formă perfectă. În cel de al doilea caz, cristalele erau fragmentate, nestructurate.

Pentru a putea afla mai multe despre particularitatea acestui tratament cu apă structurată “Vocea Rusiei” s-a adresat terapeutei Anna Jakovleva care de mai mulţi ani îşi tratează pacienţii cu această metodă, obţinând rezultate miraculoase:

Structura variabilă a apei, este cu siguranţă mai importantă decât compoziţia chimică constantă. Acest lucru atribuie apei caracteristicile necesare.

Apa îşi schimbă structura sub efectul muzicii şi al cuvintelor, când se ascultă muzica clasică, când sunt rostite rugăciuni, mantre sau pur şi simplu cuvinte de recunoştinţă. Doar sub efectul acestora, apa ne poate însănătoşi. Efectul opus se obţine folosind cuvinte ce exprimă ură, violenţă distrugându-ne astfel sănătatea.

Aceasta este surpriza! Apa este sensibilă la ceea ce gândim şi mai ales la ceea ce spunem. Când avem o gândire pozitivă, cu dragoste, cu mulţumire, apa are puterea de a realiza miracole şi de a vindeca chiar şi bolile cele mai grave. Nu degeaba strămoşii noştri, spuneau rugăciuni înaintea fiecărei mese. S-a descoperit că în afara unei semnificaţii sacre are şi un rol practic. Este important să ne reamintim că noi înşine suntem făcuţi în cea mai mare parte din apă, iar apa noastră “internă ” reacţionează la gândurile noastre.

Anna Jakovleva povesteşte:

“Trei ani în urmă am decis să fac un experiment pentru a verifica efectul produs de apa structurată pe starea de sănătate umană. La început mulţi dintre participanţi erau sceptici, nu m-a surprins, aveau şi de ce. Pentru a creşte numărul de persoane şi pentru a demonstra că metoda funcţionează, am decis să fac un experiment pe plante. Aveam 3 violete care erau în perioada de repaus, nu înfloreau. Am început a uda prima violetă cu apă încărcată de muzică clasică, mai exact cu ariile lui Puccini şi Verdi, iubesc enorm opera italiană. A doua violetă a fost udată cu apa ce a “ascultat” cronica cu temă criminală ce era difuzată la televizor. Cea de-a treia am udat-o cu apă normală. După doar două săptămâni am obţinut primele rezultate. Prima violetă a înflorit, cea de-a doua i-au căzut câteva frunze şi a început să putrezească, iar cea de a treia nu a avut nici o schimbare. După o lună, cea de a doua din păcate a murit, prima a continuat să înflorească, a treia rămăsese la fel ca la începutul experimentului. Mulţi dintre pacienţii mei au avut, aşadar, oportunitatea de a vedea cu ochii lor, cum apa poate influenţa starea organismelor vii şi au decis să încerce. Rezultatul: majoritatea au avut efecte benefice”.

Se poate înlocui administrarea medicamentelor cu un pahar de apă “vie” structurată? E un miracol sau doar efectul placebo ce noi cunoaştem? Încercaţi următorul experiment: de fiecare dată înainte de a bea, spuneţi “mulţumesc ” apei din pahar rostiţi cuvinte pozitive, de dragoste şi vedeţi ce se întâmplă.

Un gând de mulţumire, îl dedicăm marelui om de ştiinţă, cercetătorului Masaru Emoto, care cu a sa pasiune şi profesionalitate ne-a deschis o lume nouă.

masaru-emoto-thoughts-affect-waterYokohama 22 iulie1943 – Yokohama 17 octombrie 2014

S-a născut in Japonia, a fost un cercetător internaţional ce a obţinut faimă mondială, pentru că a demonstrat cum apa este profund conectată de conştiinţa noastră, individuală şi colectivă.

După ce s-a laureat la universitatea din Yokahama, orasul său natal, în 1986 a fondat IHM Co, apoi în 1992 a urmat doctoratul în medicină alternativă in cadrul Open International University. Dupa ce a studiat fenomenul clusterelor stelelor împrăstiate, studiile sale s-au îndreptat către misterele apei, de la cea de uz cotidian si cea de pe Pământ, la cea prezentă in corpul nostru. Un studiu, dintr-un punct de vedere mai mult personal decât ştiinţific, cu convingerea că in cristalele de apă se reflectă esenţa noastră.

Cercetările s-au desfăşurat în Japonia şi a ţinut seminarii în întreaga lume. A fost preşedinte al IHM General Research Institute, al IHM şi al IHM International Hado Membership.
În 2003 Emoto a creat o organizație mondială fără profit numită “Apa internaţională pentru viaţă”.

A scris numeroase cărţi pe acest original argument ce s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare la nivel internaţional şi au fost traduse în peste 20 de limbi.
Iată o conferinţă, susţinută de Masaru Emoto în România:
https://www.youtube.com/watch?v=Bnqm3tuZHc0
Dacă doreşti să aprofundezi acest subiect, “Corpul tau imploră apă” de Ferezdoon Batmanghelidj este cea mai bună carte din comerţ.

 ...................................................

Vrei si tu să începi parcursul de retrezire? Vrei să descoperi toate minciunile si iluziile care ti-au fost ascunse si înca nu îti permit să trăiesti o viată sănătoasa si fericită? Urmăreste Video-Cartea cea mai populară pe internet.