Atrage abundență în viața ta: fii un magnet al banilor!

bani

Cum poți atrage banii ?

Fiind interesat de legea atracției, îmi imaginez că probabil te-ai întrebat: “Ce trebuie să fac pentru a deveni un magnet al banilor?” Răspunsul la această întrebare e simplu și complicat în același timp.
Să vă explic.
Marea majoritate a persoanelor, când învață să folosească legea atracției, decid să ceară mai mult decât ceea ce ”vor”. Problema e că “a vrea” în sensul foarte strict înseamnă “a nu avea”. Aceste persoane încep să se concentreze asupra lipsei de energie și nu obțin nimic în schimb. Apoi, suparate, renunță la legea atracției continuându-și viața de zi cu zi.

Dar nu e adevărat, nu? Suntem ființe inteligente! Știm că avem așteptări de la legea atracției. E nevoie doar de a învăța, apoi viața noastră se va deschide către cele mai exagerate vise.
Așa ar fi corect.

Și atunci cum devenim un magnet al banilor și cum atragem banii în viața noastră?

În primul rând trebuie să dăm valoare banilor pe care-i deținem. Când primim un salariu ce pare mic e bine să-l apreciem în totalitate! Fără acest salariu nu am avea nimic. Trebuie fim mulțumiți pentru banii pe care-i avem; cel puțin putem plăti lucrurile care ni le putem permite.
Când găsim un bănuț pe stradă, acesta este un mesaj. Un bănuț = bani! Pentru subconștientul nostru ca și pentru Univers, banii sunt bani. Ignorând acel bănuț ai transmis semnalul: “Nu vreau bani”. Este clar că nu acesta e mesajul pe care dorim să-l transmitem. Culegeți acel bănuț și fiți recunoscători pentru că l-ați găsit.

Acum cunoaștem secretul: acel bănuț e un test pentru a conștientiza abundența.
Se spune în glumă că Bill Gates s-ar fi oprit imediat pentru a lua un bănuț chiar daca e miliardar.
Nu e un exemplu de lăcomie, este un exemplu de magnetism. În loc să fim invidioși, mai bine să ne ocupăm timpul învățând câte ceva. În momentul în care subconștientul nostru începe să înțeleagă că banii sunt importanți, prețioși și apreciați de noi, vom începe să vedem mai mulți bani.

Trebuie să fim conștienți de banii care vin și să menținem mintea într-un stat de recepție. Trebuie să apreciem fiecare bănuț care intră în atenția noastră… Și așa va veni și ocazia de a face mari afaceri. E bine să ținem occhii si mintea deschise pentru a putea fi preparați pentru asta! Când vine ocazia o simțim înlăuntrul nostru și știm cu siguranță că e timpul pentru acțiune! Trebuie să fim mereu pregătiți pentru a acționa când suntem atrași de anumite oportunități și nu trebuie să ne fie frică, pierzând astfel ocazia.

Nu vă așteptați să obțineți un milion de euro direct în contul vostru bancar. Cursul vieții e armonios iar modul în care acest lucru se poate întâmpla probabil va fi progresiv!
Din exterior aceste manifestări pot aparea ca și “noroc” sau “întâmplări”, ”a fi în locul potrivit la timpul potrivit”.
In realitate nu există nimic din toate astea: este doar legea atracției și a magnetismului.

 ...................................................

Vrei si tu să începi parcursul de retrezire? Vrei să descoperi toate minciunile si iluziile care ti-au fost ascunse si înca nu îti permit să trăiesti o viată sănătoasa si fericită? Urmăreste Video-Cartea cea mai populară pe internet.