7 reguli pentru a fi fericit!

happy

          Introducere:

Secretul pentru a ne simți bine este înlăuntrul nostru dintotdeauna, trebuie doar să înțelegem cum s-o facem. În acest articol vreau să îți dezvălui 7 pași care o să te ajute să atragi ceea ce îți dorești. Cu acest ghid va fi posibil să atragi, de exemplu, sufletul pereche sau oportunități de munca. Ideea care stă la baza acestui fel de a gândi este: cu cât ai mai mult mintea ocupată cu gânduri pozitive cu atât atragi persoane sau evenimente care o să-ți permită sa îți ajungi scopul. Dar dacă continui să gândești că nu o să găsești niciodată persoana potrivită sau locul de munca care îți place, în automat cererile tale nu se vor împlini. Ești pregătit să știi ce te împiedică să fii fericit așa cum dorești? Citește și pune în practică cu atenție aceste 7 reguli enumerate mai jos care sunt rezultatul experiențelor mele personale.

          1. DESCHIDE MINTEA LA 360° PENTRU A GĂSI FERICIREA     

Deschiderea minții la 360° înseamnă a crede dincolo de gândirea rațională. Încearcă pentru puțin să te gândești că ceea ce știi e numai o parte din adevăr. Pot să îți spun, cunoscând cealaltă fată a medaliei, că ai putea avea beneficii în orice domeniu din viața ta, în puțin timp. Condițiile de a atrage ceea ce îți dorești le-ai avut mereu, dar inconștientul mereu ți-a boicotat fericire ta, pentru că credai că nu o meriți. Dar eu pot să te asigur că dacă modifici modul în care vezi lucrurile, vei vedea și lumea în jurul tău schimbată în pozitiv și ai să poți atrage numai beneficii. Cele 6 reguli rămase sunt de fapt suma gândurilor de schimbat, sau de luat în considerare, pentru a fi în sfârșit fericiți și pentru a atrage ceea ce dorim. Acum că ai mintea deschisă poți avea de-a face cu orice subiect care îți voi propune.

          2.PROBLEMELE NU SUNT (numai) CAUZATE DE FACTORII EXTERNI

Suntem obișnuiți de mult timp să dăm vina cauza externă pentru a ne justifica fiecare problemă. Dacă nu suntem satisfăcuți, de exemplu, într-o relație sau în legătură cu munca, tindem să învinovățim partenerul nostru sau colegii noștri. Dacă oboseala sau gripa influențează sistemul nostru imunitar, preferăm să spunem că este slăbit, în loc să ne punem întrebări sau să căutăm adevărata cauză. Sunt de părere că orice eveniment care se întâmplă în viața noastră, fie frumos sau mai puțin frumos, suntem noi al atrage. Deci dacă gândurile noastre sunt pozitive atragem lucruri pozitive, iar dacă gândurile noastre sunt negative atragem lucruri (și situații) negative. Gândurile noastre sunt influențate de starea sufletească, deci dacă ne simțim fără puteri pentru că nu reușim să comunicăm în mod eficient cu partenerul nostru și cu colegii noștri, în mod automat și sistemul nostru imunitar se va simți incapabil de a avea un bun control asupra boli. Deci tu alegi să te simți în formă sau alegi să fii nefericit! Este îndeajuns să schimbi gândurile negative în gânduri pozitive! Nu te gândi că nu meriți nimic bun, pentru că în acel moment tu atragi ceea ce gândești. Tu trebuie să consideri că singura persoană care te poate ajuta ești chiar tu. Când ai înțeles acest mecanism ești la jumătatea parcursului. Al treilea sfat la care trebuie să te gândești este următorul…

          3. FRICA TRIMITE ÎN “TILT” CREIERUL NOSTRU

Frica nu face bine gândurilor noastre pentru că menține gândurile noastre negative. Cum spuneam mai devreme, dacă avem gânduri negative atragem situații mai puțin plăcute pentru noi. Deci dacă vrei să începi să atragi ceea ce îți dorești, trebuie să transformi frica în ceva constructiv pentru tine. Încearcă să înveți din orice situație, persoană… care ți-a creat frica interioară si încearcă să înțelegi de ce te sperie așa de mult. Odată ce ai înțeles mesajul, frica o sa dispară, așa cum vor face gândurile negative.

          4. SUNTEM ÎMPLINIȚI CHIAR DACĂ SUNTEM SINGURI

A fi împliniți înseamnă că nu avem nevoie de ceva sau de cineva pentru a ne simți bine. Când vorbim de nevoia noastră personală, nu putem spune că raportul nostru cu anumite situații sau persoane este un raport sănătos. Deci când fericirea ta nu depinde de tine, înseamnă că nu ești liber în totalitate și acest motiv te va duce la suferință în viitor. Deci trebuie să îți spun că dacă în acest moment suferi, o faci pentru că nu ești pe drumul cel bun. Încearcă să înțelegi de ce preferi o fericire aparentă, în schimb de a te deschide și de a te iubi pe tine însuți. Numai atunci când vei înțelege că fericirea trebuie să începă de la tine o să te simți bine într-adevăr. Al cincilea sfat la care trebuie să te gândești este urmatorul…

          5. DISTRUGE PROPRIUL SISTEM CARE TE FACE UN SCLAV

Te-ai mai întrebat vreodată de ce sunt situații în viața ta care se repetă sistematic? Aceleași probleme reapar când ești cu părinți tai, cu colegii sau cu partenerul/partenera ta. De fiecare dată când schimbi partenerul sau colegii îți reapar mereu aceleași situații. Am înțeles, deci, că dând vina pe alții nu este o soluție, dar trebuie să înțelegem cauza conflictelor noastre. De multe ori sunt chiar părinți noștri care influențează în mod inconștient alegerea partenerului nostru și, într-un mod, ne regăsim să trăim visurile lor și nu ale noastre. În același mod dacă credințele parinților noștri din punct de vedere economic sunt că trebuie sa te chinui pentru a câștiga bani, suferința se va asocia cu inconștientul, deci de fiecare data când va trebui să obținem câstiguri dintr-o activitate n-o să reușim sa ne bucurăm în total de acestea pentru că o sa ne simțim, pe de o parte, mereu cu datorii. Pentru a distruge sistemul care ne ține dependenți de aceste dinamici, trebuie să decriptăm mesajul. Când vei înțelege această dinamică va trebui să lucrezi până când vei găsi echilibrul interior. De exemplu dacă mama și tatăl tau au divorțat când erai mic, cu siguranța ți s-a întâmplat să trăiești o senzație de abandon din partea parintelui care trebuia să plece din acea casa unde înainte locuiați toți împreună. Dacă ai înțeles bine unde este problema din exemplul anterior cred, că ai înțeles și cum să lucrezi pentru a rezolva acea problemă. Din experiența mea sunt două metode care ar putea să te ajute să rezolvi problema cu mesajele criptate, legate de trecutul tau, și acestea sunt libertatea față de memoria emotivă și hipnoza regresivă. Primul caz constă în a șterge emoția care e la baza episoduli negativ trăit. În al doilea retrăiești trauma pentru a o elabora și înțelege mai bine.

     6. CONSIDERĂ VIAȚA CA ȘI CUM AR FI O ȘCOALĂ ȘI DESCOPERĂ LA CE FACULTATE EȘTI ÎNSCRIS

Viața este făcută și pentru a învăța lecții de la persoane și din situațiile cu care ne întâlnim. De când suntem mici maeștri noștri sunt propri părinți, și așa crescând și făcând parcursul nostru, întâlnim colegii de școala, învățătorii, profesorii, prietenii, partenerii, șefii și colegii de muncă. Fiecare interacțiune pe care o avem cu lumea care ne înconjoară ne învață câte ceva fie pozitiv, fie negativ. Când avem de învățat lecția negativă trebuie să elaborăm și să ne punem mintea în condiții deschise, altfel o să continuăm să atragem situații și persoane care o să ne creieze din nou situații de suferință. Deci referindu-mă la exemplul citat mai sus, ABANDONUL este facultatea la care suntem înscriși în aceasta viață pentru a putea rezolva Karma strămoșilor noaștri. Îmi pare rău să spun acest lucru, dar dacă nu rezolvam aceste probleme în această viață, ne vor urmări și în viitoarele vieți.

          7. GÂNDIRE = REALIZARE

Acum că ai mintea liberă de orice fel de gând care te deranja poți să utilizezi legea atracției pentru a atrage ceia ce îți dorești fără a fi dependent de acel lucru, cum ar fi sufletul pereche, o profitabilă oportunitate în câmpul muncii și mulți bani… Îți este îndeajuns să-ți imaginezi că ai obținut ceea ce îți doreai și să simți beneficiile la nivel emoțional. Cu cât îți imaginezi această scenă mai vie și mai intens trăită, cu atât mai mult universul cuantic o să intre în rezonanță cu gândul tău pozitiv și așa o să se prezinte persoane și situații care o să te conducă la scopul tau prestabilit. Tu însuți o să poți avea noi idei inovative care o să te facă să te simți mult mai avansat. În fiecare zi o să rămai uimit de rezultatele obținute. Atenție mare: legea atracției funcționează și invers, deci dacă te plângi că nu găsești un partener de încredere, nu o să-l găsești, și dacă continui să spui că nu ai bani fii sigur că nu o să reușești să-i atragi! Deci pentru a face ca legea atracției să funcționeze cum vrei tu, intențiile care le trimiți la univers trebuie să fie pozitive. Dacă vrei să fii liber de frici și de dependeța afectivă sau de suferința din situații care se repetă la infinit este destul să ceri universului fericirea. Nu există nici o limită la cererile pe care noi le trimitem universului, dar este important ca noi să nu uităm să mulțumim mereu.

          CONCLUZIE:

Cu acest articol am vrut să împart acești 7 pași care mi-au permis să văd evenimentele într-un alt mod. Cred că acești 7 pași sunt esențiali pentru ca legea atracției să funcționeze și cu tine cum dorești. Poate de-a lungul drumului meu o să descoper și alte metode de a găsii fericirea și dacă o sa fie așa cu siguranta o să le împărtășesc cu voi! Mult noroc!

 ...................................................

Vrei si tu să începi parcursul de retrezire? Vrei să descoperi toate minciunile si iluziile care ti-au fost ascunse si înca nu îti permit să trăiesti o viată sănătoasa si fericită? Urmăreste Video-Cartea cea mai populară pe internet.